PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Cibu Bini Citam

Aku tak pernah selitkan Cibu dalam senarai kucing aku kan.. bukan tak nak masukkan dalam blog ni tapi aku agak lupa pada dia sebab dia tinggal dengan aku pun macam chipmore orang kata. Sebab Cibu ni sangat pandai mencari peluang untuk keluar dari rumah.. bila nak balik dia tak ingat rumah aku.. mesti dia balik rumah onwer nya yang lama yang berada di tingkat 1..sementara rumah aku di tingkat 3.. Sebenarnya aku ambil Cibu dari onwer lamanya sebab aku nak buat peneman si Citam.. samapailah Cibu pregnant ang dapat anak.. yang kebanyakkannya ikut color Citam.. yang hitam tu..hehe tapi tetap comel..

Inilah Cibu.. si ekor kontot.. tersangat aktif.. tapi manja

Tengok tu sebab aktif sangat.. sampaikan burung yang terbang hampir dengan balcony sempat ditangkapnya

Sungguh cekap kau Cibu.. kalah Citam..

Firstime bawa balik Cibu Citam terus je terkam nak mengorat..
yela tak penah tengok kucing betina sejak dia mula matang..

Inilah anak hasil Cibu dan Citam.. 4 ekor.. Color banyak ikut Citam..

Anak Cibu Topeng(hitam+putih)dengan Musang

2 ulasan:

  1. ekor kontot..huhuhu..anak2 tetap comel wlu byk glp..huhu

    BalasPadam
  2. cantiknya cibu

    BalasPadam

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com