PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Transformers 4 : Age Of Extinction 2014

Optimus Prime
Sape dah tengok filem Transformers 4: Age Of Extinction...saya baru jer tengok malam tadi di pawagam, setelah 2 kali frust tiket habis. Kali 3 pergi baru dapat tengok filem ni. Pada mulanya memang saya tak sabar nak tengok filem ni, yelah Transformers yang sebelumnya ini memang hebat-hebat. Tapi kali ini Transformers 4: Age Of Extinction tidak berapa best la. 
Bumblebee
Mungkin kerana kesemua pelakun lama diganti menyebabkan filem kurang perencah di dalam makanan, yang peliknya saya tak sabar nak keluar dari panggung. Tayangan filem ni sangatlah lama, macam tengok filem hindustan plak. Saya masuk panggung 9.15pm..dan keluar 12.10am. Bayangkan berapa lama, komedi yang diselitkan macam dibuat-buat. tak kelakar sangat pun. 
alian jahat (lupa nama la.. ^_^ )
Saya sebagai peminat filem Transformers agak kecewa hasil sentuhan Micheal Bay kali ini. Saya tak nafikan hero baru iaitu Mark Wahlberg hebat..dan Nicola Peltz yang seksi tapi saya katakan seperti tadi tak berapa best. Pengarah tak nak kekalkan orang lama mungkin nak jimat duit kot, sebab kalau buat sambungan  filem bayaran diberi kepada pelakun makin tinggi. 
Grimlock
Itu mungkin pendapat saya la..watak Autobot Bumblebee pun tak berapa menonjol. Kalau nak diikutkan sebelum ni watak Bumblebee lebih menyerlah tapi kali ini Autobot Optimus Prime yang lebih menonjol. Kelebihan Filem ni watak robot jahat sangat menakutkan, cuma asyik tunjuk kapal jelah..planet diorang xtunjuk plak. Star untuk Transformers 4 Age Of Extinction...4/5.. hope sambungan untuk kelima akan lebih hebat..

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com