PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Si Lolie Kucing Baruku 2011

Lolie
Kucing ini diberi nama Lolipop, nama timbangannya adalah Lolie. Seekor betina yang berumur 5 month, sebenarnya saya ingin namakannya Lola sebab minat tengok cerita dalam tv3 tu. Tapi my hubby asyik panggil Lolipop je, lepas tu tiba-tiba Lolie terus nyahut meow..then lekatla Lolie..lolie..hobinya suka kejar kaki orang. Tersangat manja, suka tidur di dalam meja tempat letak lampu tidur. Bulunya gebu..sampai coller cats dilehernya pun tenggelam.

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com