PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Di Mana ''Rumput'' Kucing Dijual?

Saya sekadar mahu share kepada sesiapa yang masih mencari rumput untuk kucing kesayangan. Kebetulan ketika saya online di Facebook saya terjumpa penjualan Rumput Binatang. Saya tergerak hati untuk share di blog untuk membantu sesiapa yang masih tercari-cari rumput kucing. Anda boleh klik di Halaman Facebook -->> Pet Grass (Malaysia). Di Halaman itu saya lihat banyak pembeli yang order. Jika ada kemusykilan atau pertanyaan sila lawat Halaman Facebook tadi. Ini ada beberapa contoh gambar yang saya ambil di Pet Grass (Malaysia)
Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com