PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Ucang Selamanya

Ucang adalah kucingku yang paling manja dan paling baik.. aku tak pernah jumpa kucing sebaik Ucang walaupun asalnya Ucang merempat di tepi jalan. Ucang sangat suka kalau aku bercerita dengannya dan sangat patuh pada arahan aku.. Kini Ucang hanya tinggal kenangan kerana telah di adopt bersama-sama Comot oleh onwer baru yang sama. -->> ("'v"')--> UcAnG!
Waktu mula-mula datang ke rumahku..
sungguh tak bermaya Ucang.. sangat lemah.

Ucang waktu ni sangat kurus-kering.. sedih betul aku tengok dia..

Waktu ni Ucang dah pun sihat and makin gemuk..

Saat terakhir aku snap picture Ucang.. kerana Ucang akan di adopt oleh Pencinta Kucing

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com