PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Totie Telahpun Di adopt..

Lega rasanye aku...sebab Totie telah di adopt.. Aku bkn nak membuang Totie tp aku nak kurangkan kucing. Sebab tak mampu nak bela kucing banyak-banyak. Oleh kerana kos terlalu tinggi, cukuplah aku membela kucing dua ekor sahaja iaitu Oyen dan Lolie. Happy aku bila aku dapat tahu new onwer Totie seorang Pencinta Kucing macam aku juga. Totie mesti happy di sana kerana dia tidak keseorangan kerana ada kucing lain menjadi teman barunya. I hope Totie sentiasa bahagia and happy always!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com