PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Timbang Berapa Berat Blog Anda

Sebenarnya dah lama saya terbaca kat internet pasal timbang blog ni.. tapi hati ini tak pernah pun tergerak untuk menimbang blog. Tapi entah macam mana tetiba terasa nak test berapa berat blog. Seperti yang dijangkakan agak berat juga blog saya ni.. 3.7mb. Ada yang kata untuk menjadikan blog yang cepat loading, blog haruslah berat 100kb hingga 150kb. Tapi saya tersasar jauh heheh.. korang pun harus timbang blog korang juga, mungkin ada yang terlajak berat lagi dari saya..mana la tahukan ^_^. Nanti kalau terlampau berat mestilah terlampaulah lambat loading, ini membuatkan pengunjung atau pelawat terus close dari page kita. Ini membuatkan kita kehilangan 1 pengunjung..mungkin 2..atau 3 pengunjung.. sayangkan ^_^. Tunggu apa lagi jom la test.Apabila test akan keluar image seperti di bawah ^_^ :


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com