PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Edit Muka Anda Menjadikan Avatar

Sekarang ni saya tengah boring macam-macam saya jumpa untuk menhilangkan keboringan ni. Salah satunya saya terjumpa page FaceYourMangga. Jadi saya pun edit la wajah saya menjadi muka avatar hehe. Sebenarnya banyak kegunaan avatar ni. Contohnya kalau nak letak di blog sebagai gambar profil atau pun sebagai avatar ym. Tapi saya sekadar suka-suka sahaja, best juga edit-mengedit di FaceYourMangga ni.. Boleh la layan seketika, tapi memang boleh menghilangkan boring..kalau korang saya tak tahu la kan ^_^.. korang nak tahu tak wajah saya jadi macam mana bila jadi kartun..hehe..wajah avatar saya seperti di bawah ni...tapi sayang tak ada avatar yang bertudung.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com