PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Ucang Dan Comot Telah Di Adopt

 Tanggal 15.01.2011 Comot dan Ucang telah pun di adopt. Syukur alhamdulillah, ada juga orang berkenan pada Comot dan Ucang. Sebenarnya hatiku sedih tapi inilah jalan terbaik yang aku fikirkan sebab aku tak mampu bela banyak-banyak kucing kerana kos makanan, pasir dan rawatan terlalu tinggi. Sebenarnya Comot dan ucang suamiku yang jumpa kelaparan di luar. Oleh kerana kasihan suamiku terus membawa Ucang yang kurus kering dan lemah longlai ke rumah, sebelum ini aku pernah menulis pertemuan suamiku dan Ucang. Kalau berminat mahu ketahui lebih lanjut mengenai Ucang korang click nama Ucang. Begitu juga dengan Comot, Comot hampir-hampir digilis dengan bas. Mujurlah suamiku sempat menyelamatkan Comot, kemudian suamiku terus membawa Comot pulang ke rumah. Harapan aku agar mereka terus bergembira di sana. Insyaallah!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com