PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Nak Tambah Ke Tak?

Comot
Totie
Pening aku fikir..fikir pasal nak tambah kucing..azam tahun baru..aku cuma cakap..tapi tak sangkaazam baruku itu. Tapi yang aku hairannya, sebelum ini suamiku membangkang habis niat aku nak menambah kucing. Tapi bila dia nampak comot terus  bawa balik rumah. Marah tu tidak la..aku cuma geram je hehehh. Hujung minggu ni kalau suamiku senang aku nak ajak dia pergi ke vet untuk cucuk vaksin kat si comot. Totie pun belum vaksin rasanya, sebab onwer Totie yang sebelum ni pun jumpa Totie juga. Alang-alang suruh doktor cek keempat-empat kucingku lagi senang..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com