PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Makin Gemuk Baby Buluku


Hari ni saya nak share gambar-gambar nak-anak Lolie yang semakin gemuk saya tengok..kuat minum susu agaknya. Makin aktif maksudnya baby buluku sihat (hope) ^_^, tapi belum vaksin lagi.

Bobo adalah yang paling aktif dari adik-beradiknya yang lain.. suka je memanjat, tapi tak pernah sampai ke destinasi memanjat tapi si Bobo ni paling suka bermanja dengan ibunya..^_^

Kiko adalah yang paling manja pantang belai..mesti bunyi meneram manja tu.. mungkin ikut perangai ibunya tapi Kiko paling tak aktif.

Dodi lebih banyak habiskan dengan tido jarang nak bermanja dengan ibunya berbanding adik beradik yang lain.. pelik gak tengok.. haiiii Dodi merajuk ke?

Tetam pun aktif jugak tapi tak seaktif abangnya Bobo.. ada waktu dia asyik tido jer..tapi yang paling kuat mencuri susu dari adik-beradiknya yang lain.. ^_^

2 ulasan:

  1. aaaaaa...comelnyaaaa!!!!

    moga mereka semua membesar sihat dan kuat, amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh ^_^.... moga sihat selalu... =)

      Padam

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com