PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Anak Lolie Dah Buka Mata

Kiko penat la....cico nak rehat kejab...
Waktu nak snap anak-anak bulus ni punya la susah...gerak sana-sini. Cuma Kiko je tak banyak karenah.. senang je nak snap.
Dodi pening...adehhh sakit je kepala Dodi ni...
hampir terjatuh katil tadi..nasib baik  nenek sambut Dodi.
Time sibuk snap picture diorang ni tetiba je si Dodi hampir terjatuh katil.. tapi saya sempat sambut, tapi terhantuk sikit kepala dia kat kayu katil.. lepas sambut Dodi tetiba jer Dodi tak bergerak..diam je, terkejut saya tengok..takut apa-apa terjadikan. saya cuba gerak dan panggil nama dia banyak kali. Lepas tu naseib baik tak jadi apa-apa. Mungkin tadi dia pitam sebab terhantuk kot... haiss..nakal betul Dodi ni..
Kiko= Bobo ni bising je..adik nak tido pun xboleh..
Bobo= Mamieeee...mamieee... mana mamie ni...
Sebenarnya saya cuba snap picture Bobo, tapi semua picture Bobo blurr.. susah jugak nak snap picture Bobo ni..
Mamieeee... mamieeee.... orang nak mamie jugak..
tak nak tangkap gambar.. mamieee!
Ini jela picture group yang ok sikit... yang lain semua tak elok.. banyak blurr. Tapi saya happy sangat tengok diorang ni dah buka mata, tapi diorang ni tak kuat lagi berjalan.
Kiko=Adehhhh...woiii Dodi!! sakit woii!

4 ulasan:

  1. pasni abes la 1 rumah diorg berlari.
    kucing sy bru je beranak semalam.
    dpt 4 ekor.
    harap2 semua survive

    BalasPadam
    Balasan
    1. itula..xsempat nak kejar sy nnt heheh

      Padam
  2. aishhh comelnya!! geram sgt tgk

    BalasPadam

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com