PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Lolie dan Oyen Dapat Baju Baru

Saja je nak share kt sini sebab firstime beli baju untuk kucing..sebelum ni mana pernah beli pun. Nasib baik Lolie dan Oyen suka baju ni..3hari berturut-turut aku biarkan baju kat badan kucing-kucingku. Mereka memberi respon yang baik dengan baju mereka. Cuma semalam aku buang baju mereka..bukan buang dalam tong sampah ye..buang dalam bakul..hehe..kasihan la pula tengok Lolie dengan Oyen tak boleh menjilat atau menggaru badan mereka. 
Cantik tak Lolie pakai baju..hehe
Lolie malu la..
Hamsome tak oyen..hehe
ZZZZZ....

2 ulasan:

  1. baju baru..

    BalasPadam
  2. mana awak beli cat dress 2?..cantik,,n bpe harga?

    BalasPadam

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com