PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Comot Sentiasa Dihati

Walaupun Comot kucing jalanan yang dikutip..Comot sangat pembersih apabila keluar dari litter box.. Setelah sampai di rumahku Comot terus guna litter box tanpa segan silu.. Comot ni hubby ku sangat sayang pada Comot. Hubby ku memang berat hati nak adopt Comot tapi bila memikirkan beberapa hal akhirnya hubbyku bersetuju memberi Comot kepada orang lain.
Agak sukar juga time aku nak snap ni..

Comot..Comot..Secomot muka engkau..heheh

Comot suka sangat kalau landing atas orang..
Ni salah satu tempat tidur kegemarannya.. Saat terakhir bersama Comot..
Sebab Comot akan di adopt bersama-sama Ucang dengan onwer yang sama.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com