PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Blog ini mengandungi Info Kucing, Tentang Kehidupan Kucingku, Resepiku Sendiri yang simple, Info-info Semasa dan Tutorial serta Sedikit Coretan Diriku

Accessories Dan Keperluan Kucingku

Aku cuma ingin berkongsi dengan pembaca mengenai barang-barang kucingku, saja suka-suka sambil berkongsi dengan pembaca.. mana la tahu anda pun berminat hehe..barang-barang ni ada juga penting..ada juga tak penting, mengikut kehendak onwer mahu yang bagaimana yang terbaik terhadap kucing kesayangan. Kalau time gaji je mesti aku nak singgah petshop walaupun kekadang barang-barang keperluan kucingku sudah ada namun perasaan ingin bershopping untuk kucing-kucingku tetap membara. Ada saja nak membelinya biarpun hanya sekadar accessories kucing..hehe. Ingin aku persembahkan Koleksi barangan Kucing-kucing kesayanganku. ENJOY!!
Baju Oyen dan Lolie..sorry la sedikit kotor baju-baju ini 
sebab time snap baju ni belum dibasuh :) 
Ubat-ubatan dan keperluan Kucingku
Shampoo kucingku..bagus juga shampoo ni...
makin bersinar je bulu kucingku
Makanan kucingku brand iAMS..
Ok la juga brand ni..
Oyen dan Lolie suka sangat main Play Ball hehe
Setakat ni dah 4biji bola dah aku beli..
Kebanyakkannya hilang entah ke mana.

2 ulasan:

  1. baju nye comel" kira" berape harga nya ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baju ni sy time sy beli tu harga RM 18.90..dan warna merah belang tu RM 23.90

      Padam

Pasti My Cats Cyg Kamu!!

Secebis Rumusan

Blog ini diwujudkan kerana Oyen..iaitu kucing kesayanganku..kemudian Lolie muncul dalam hidup Oyen untuk menjadi ratu dan peneman Oyen. Lolie kucing kesayanganku yang kedua, Lolie juga sumber inspirasi blog ini dan juga logo serta banner blog ini. Namun kedua-dua mereka umur tidak panjang, Oyen pergi meninggalkan kami dahulu kemudian diikuti Lolie dan anak-anaknya pergi meninggalkanku. Mereka pergi terlalu cepat..mungkin Allah dah tentukan segalanya. Walaupun pada mulanya aku tidak dapat menerima kehilangan Oyen namun lama-kelamaan aku redha ketentuan-Nya. Oyen dan Lolie sentiasa dalam kenanganku. Nak baca lanjut tentang kedua mereka sila klik "Kucingku".

Komen Pelawat

Comment Box

Copyright© All Rights Reserved princesskittyku.blogspot.com